Rólunk

Minden esetben ügyfeleinkre szabott egyéni megoldás csomagot dolgozunk ki és szállítunk le, ahhoz igazodva, hogy milyen jellegű és mélységű segítségre van szükség.

A Legalitlab 2017 óta van jelen magyar tulajdonú vállalatként az informatikai, adatvédelmi piacon. Munkánknak, szolgáltatásainknak ügyfeleink és partnereink pozitív visszajelzése és egyre növekvő árbevételünk ad elismerést.

Mely területeken tudunk együttműködni?

Vezetőink

Papdi Katalin LegalitLab

Széllné Papdi Katalin

Ügyvezető

dr. Földházi Zsolt LegalitLab

Dr. Földházi Zsolt

Vezető jogász

Filozófiánk

Hiszünk abban, hogy az adatvédelem és az IT biztonság nem csak egy szükséges rossz, amin túl kell esni, hanem egy olyan eszköz, ami a gyors technológiai fejlődés és globalizációs kihívások közepette az érintettek és adatkezelők számára is biztosítja jogaik védelmét és versenyhátrány nélkül a gazdasági érdekeik érvényesítését is.

Hiszünk abban, hogy az IT menedzsment, az adatvédelem és információ biztonság területén a jogi és informatikai szempontok összeegyeztethetők, szinergiájuk nélkülözhetetlen.

Minősítéseink

LegalitLab szakemberek

Miért válassza a LegalitLab-ot?

Képzett IT szakemberek és szakjogászok állnak az Önök rendelkezésére, több mint 26 év szakmai tapasztalattal

Felsőfokú informatikai, jogi, adatvédelmi szakjogászi, közgazdasági végzettségű munkatársaink sok éves elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek mind az IT menedzsment, az IT üzemeltetés, IT biztonsági, mind jogi, adatvédelmi, folyamatszervezési, projekt menedzsment kérdések kezelésében, pénzügyi és biztosítási területen is.

A gyakorlati tapasztalatot kiegészítették olyan képzések, mint az IT auditori, IT kockázat menedzseri, adatvédelmi tisztviselői, ITIL, COBIT, DevOps, projekt menedzsment, stb.

Ismereteiket szakmai konferenciákon szerzett tapasztalatokkal, műhely munkákban való részvétellel folyamatosan szélesítik és tartják napra készen.

Ügyfeleink

Legalitlab 26 év szakmai tapasztalat
0 +
év szakmai tapasztalat
LegalitLab partnerek
0 +
elégedett partner
LegalitLab IT megoldás
0 +
vizsgálat és megoldás szállítás