SafeQ Print Management

YSoft SafeQ value added distributorként a SafeQ termékcsalád teljes spektrumát kínáljuk viszonteladó partnereinknek magyar, angol, román nyelvű technikai támogatással. Rendszermérnökeink YSoft SafeQ gyártói minősítéssel rendelkeznek, ami a legmagasabb színvonalú kiszolgálást teszi lehetővé.

Szolgáltatások

SafeQ megoldások

Nyomtatási hitelesítés - SafeQ Print management

Nyomtatási hitelesítés

Felhasználói jogokat és munkafolyamatokat rendel hozzá az eszközökhöz való biztonságos hozzáférés biztosítása érdekében. Kikényszeríti a felhasználó azonosítását.

Print Roaming - SafeQ Print management

Print Roaming®

Biztonságos, lehúzható nyomtatás bármely nyomtatóról a nyomtatási környezetben egyetlen nyomtató-illesztőprogram segítségével. Egy irodáról több irodára méretezhető világszerte.

Riportok - SafeQ Print management

Riportok

A nyomtatási, másolási és szkennelési használat tényeken alapuló auditja. Előre meghatározott jelentések vagy egyéni jelentések. A zöld jelentések a fenntarthatósági kezdeményezésekre vonatkozó adatokat szolgáltatják.

Mobil nyomtatás - SafeQ Print management

Mobil nyomtatás

Támogatja a BYOD kezdeményezéseket, a biztonságos mobilnyomtatást és a biztonságos vendégnyomtatást.

Alapvető munkafolyamatok - SafeQ Print management

Alapvető munkafolyamatok

Pontos dokumentumrögzítés biztonságos munkafolyamattal Microsoft SharePoint, Dropbox Business, Dropbox Enterprise, engedélyezett e-mail címre vagy hálózati mappába.

Fizetés és számlázás - SafeQ Print management

Fizetés és számlázás

Támogatja a szolgáltatások fizetését, az oldalkvótákat és az egyének, csoportok vagy számlázási/projektkódok pontos számlázását.

Szabályalapú motor - SafeQ Print management

Szabályalapú motor

Előre definiált könyvtár az általános nyomtatási irányítási szabályokhoz, például a kényszerített fekete-fehér nyomtatáshoz, egy oldalról kétoldalas oldalra.

CBPR - SafeQ Print management

Ügyfél alapú nyomtatási barangolás (CBPR)

A CBPR architektúrát úgy tervezték, hogy kevesebb szervert használjon az infrastruktúra költségeinek megtakarítása érdekében.

SafeQ termékcsalád

A YSoft SafeQ termékcsalád innovatív, jövőbe mutató on-premise és felhő alapú 2D/3D print management és capture, valamint saját gyártású hardver megoldásaival felhasználó barát módon hozzájárul a vállalati rugalmasság, hatékonyság és termelékenység növeléséhez.

Minősítéseink

Legalitlab 26 év szakmai tapasztalat
év szakmai tapasztalat
0 +
LegalitLab partnerek
elégedett partner
0 +
LegalitLab IT megoldás
vizsgálat és megoldás szállítás
0 +